DISTRIBUIȚI
masini curtea de apel

Sfidarea angajaților Ministerului Justiției (MJ) față de legislația rutieră continuă. Deși stopinfractori.ro a sesizat de nenumărate ori faptul că mașini aparținând MJ zilnic încurcă circulația fiind oprite neregulamentar, nimic nu s-a întâmplat.
Surse din Poliție au declarat că agenții de Poliție Rutieră nu pot lua măsuri pentru că imediat sunt certați de șefi.
Joi, 14 februarie, patru mașini încurcau circulația, fiind oprite în fața Curții de Apel: Skoda PH-03-MJR, Dacia PH-43-MJR, Skoda DB-33-JUS, Skoda BZ-02-MJR. 
skodaskoda1skoda2
Vineri, 15 februarie, alte două mașini erau oprite în stradă, tot în fața Curții de Apel. Un Ford, despre care nu avem informații c-ar aparține MJ și o Dacia, PH-23-MJR. În poză se vede că în apropiere se află și un angajat SGU care probabil și-ar face datoria dacă n-ar fi vorba de ”șmecherii” din Ministerul Justiției.
dacia mjr
Stopinfractori.ro solicită Poliției Prahova dar și Serviciului de Gospodărire Urbană (SGU) să își facă datoria.
Potrivit incomod.ph, în prima jumătate a lui 2012 au fost blocate 640 autovehicule, ridicate 11 autovehicule, iar încasările totale au fost în valoare de 68.848 lei iar în a doua jumătate a anului au fost blocate 3.534 autovehicule, ridicate 72, încasările fiind de aproape şase ori mai mari, suma totală ridicându-se la 382.304 lei (detalii AICI).

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here