DISTRIBUIȚI

Am zis că nu mai discut de campania electorală, dar nu pot a mă abține. Mai ales că YouTube-le e o adevărată peșteră de-a lui Ali Baba și dacă știi unde să sapi, dai de adevărate nestemate.

Melodia din finalul acestui material vă va convinge că am dreptate. Când am auzit-o prima dată, gândul m-a dus la campania electorală. Aia din 2012. Când prin Prahova s-au dat tigăi de ziceai că-i deschidere de mall. Ăia de vroia să ajungă în șparlament au sărit cu tigaia pe popor mai ceva ca ciuma pe vremea lui Caragea. Mă rog, nu erau ele spumă, tigăile, adică, da cică de două ouă ochiuri moi mergeau.

Și campionii la smălțuit, pardon, distribuit tigăi, au fost cei doi fondatori ai cuplului artistic-umoristic de politicieni, S&G. A nu se confunda cu D&G că e altă mâncare de pește în altă tigaie. Vorbesc de senatorul Savu și deputatul Ghiță. Doi oameni care dacă lucrau la PR la orice ultramall făceau carieră. ”Cum atragem clientul în hypermarket?” ar fi întrebat Savu. ”Azi le dăm tigăi roșii!”, ar fi răspuns Ghiță. ”Și mâine?”. ”Și mâine.”.

Așa că, primul cu voia dumneavoastră, vă invit să ascultați viitorul imn de campanie a celor doi. Campania pentru parlamentare din 2016, firește. Spuneți voi dacă această melodie nu li se potrivește tigaie, ăăă, mănușă.

Acet text e un pamflet și trebuie tratat ca atare. De melodie, nu știu ce să zic.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here