DISTRIBUIȚI

Ieri spre noapte amușinam pe la partide să văd care plâng, care chițăie, care râd și destupă șampaniile. Și-am auzit o expresie la cele două partide importante din Ploiești (nu dăm nume că advertisingu-i pe moca doar duminica) scoasă (expresia) pe gură de niște membrii care suna cam așa, aproximativ: după seara asta, vrem sânge!

Hait mi-am zis, se lasă cu Inchiziții la Ploiești. Dueluri în zori de zi la ceas în centru, pioneze puse pe scaunele adversarilor, lupte de gherilă în autobuze. Se vor mușca precum câinii Dingo de mâini și picioare mârâind și aruncând cu bale în jur. Vreți sânge? Poate să donați. Că așa revoluționari nu v-am văzut când se mai ieșea la câte un protest/miting sau când anumiți ieșeau trași la față și legați la mâini pe ușa din față a DNA. Dar acum, simțind miros proaspăt de ciolănel, vreți sânge?

Nu stimabililor, cine v-a mințit că vă dă furculisionul, cuțitul și ranga să sară sânge, v-a păcălit grav. Lucrurile nu mai merg așa. Majoritatea românilor vor liniște și muncă. Și  voi sau colegii voștri ați fost votați să munciți. Pentru oraș, județ, moi, toi  și restul. Așa că dacă vreți sânge mergeți frumos în fața oglinzii, bubuiți-vă o carabă în nas și o să aveți câtă hemoglobină vă dorește pipota voastră de războinici.

Și pe urmă ștergeți sângele ăla și go to work. Hai fuguța.

 

 

 

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here