DISTRIBUIȚI

După doi ani și jumătate s-a redeschis Muzeul Ceasului din Ploiești. A fost închis pentru restaurare și acum ploieștenii chiar au un muzeu cu care pot defila oriunde. Vorba vine. Și pălit brusc de o criză de cultură, Ăl Mic s-a dus la (re)deschidere. Erau oameni câtă frunză și câtă iarbă. Dacă mai avea orașul ăsta fabrici și uzine ca pe vremuri îi aduceau de la schimb. Dar politicienii nu puteau rata o mică baie de mulțime. Chiar a fost mică, că din ce am văzut se cam cunoșteau între ei.

Ok, s-a tăiat panglica și s-a dat liber la buluceală. În primă fază am zis că se dă vreun ceas moca de atacau așa intrarea, dar nu, era numai dorința de a se culturaliza care îi împingea de la spate.

Fac pariu că din suta aia de popor care a fost acolo jumătate nici nu știu cine a înființat Muzeul Ceasului. Vă dau un hint: are bustul în curtea muzeului.

Deci ce pot să spun: în afară de treaba cu inaugurările astea pline de politic și de băgare în seamă, muzeul arată țiplă. Și chiar se merită vizitat. Și o să aveți noroc, atunci când îl veți vizita va fi fără politicienii patriei.

 

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here