DISTRIBUIȚI
politie sigla2

Iulian Smaranda, adjunctul șefului secției 4, își terorizează subalternii solicitându-le ca pe vremea Miliției să dea cât mai multe amenzi. ”Să nu vii cu traista goală” este îndemnul folosit de Smaranda care le reproșează subalternilor că nu îi justifică opt ore de lucru decât dacă dau multe amenzi. 

Drept urmare, uneori pentru a nu pica în diszgrațiile adjunctului, agenții forțează  nota. Surse din cadrul IJP Prahova au confirmat că aceste nereguli sunt cunoscute atât de șeful Poliției Ploiești, Cristi Manea, dar și de chestorul Viorel Dosaru, șeful Poliției Prahova.
Aceleași surse ne-au declarat că la fiecare instruire Smaranda amenință polițiștii ”mai bine plecați de aici și lucrez cu doi inși decât cu 15 care nu îmi aduc amenzi”.
O altă ”ciudățenie” marca Smaranda este că solicită polițiștilor care patrulează în uniformă să surprindă infractori în flagrant, lucru mai greu de realizat față de polițiștii care acționează în civil.
Pe holurile IJP Prahova se zvonește că Iulian Smaranda, care a lucrat la Poliția Urlați a fost adus la secția 4 din cauza unor relații apropiate cu mai mulți cămătari din Urlați, de la care polițistul ar fi cumpărat o casă.  

DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

  1. […] „Nenorociții” ăștia care au îndrăznit să se ia de pretinsul „zeu al Poliției” i-au arătat „creștinei Smărăndița” că, în anul 2015, a fost publicat un articol similar despre el pe sitte-ul „stopinfractori”:  http://stopinfractori.ro/adjunctul-sefului-sectiei-4-de-politie-din-ploiesti-terorizeaza-agentii-sa-…. […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here