DISTRIBUIȚI
pompieri-smurd-ambulanta

La data de 26.09.2014, polițiștii din Adunați au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112, de către un medic de familie, cu privire la faptul că un bărbat din comună s-a rănit, ca urmare a manipulării unei butelii cu gaz.

S-a constituit echipă operativă, care s-a deplasat la fața locului, constatând că la data de 25.09.2014, în jurul orei 22.00, bărbatul, pe fondul consumului de alcool, s-ar fi certat cu soția sa, care i-ar fi spus că intenționează să divorțeze.

Din acest motiv, bărbatul ar fi luat un pet în care se afla diluant, dorind să stropească unele bunuri din casă, însă a vărsat lichid pe el, iar când a aprins un chibrit, acesta ar fi luat foc.

Soția bărbatului a stins focul, însă nu a anunțat incidentul, deoarece ar fi fost amenințată de acesta.

La data de 26.09.2014, întrucât se simțea rău, bărbatul l-a trimis pe tatăl său să anunțe medicul de familie, spunându-i acestuia că arsurile de pe piept provin de la manevrarea greșită a unei butelii.

Bărbatul a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență Ploiești, rămânând internat sub supraveghere. Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea situației de fapt.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here