DISTRIBUIȚI
maini-cu-catuse1

Poliţiştii din Constanţa au reţinut un bărbat bănuit că ar fi înşelat o persoană de la care a primit 8.020 de lei şi 800 de euro, pentru plata unor cursuri de formare în domeniul nautic şi ar fi falsificat un contract de studii cu o asociaţie specializată.
La data de 12 noiembrie a.c., poliţiştii Serviciului de Investigare a Fraudelor din cadrul I.P.J. Constanţa au surprins în flagrant delict un bărbat, de 40 de ani, în timp ce primea 400 de lei de la o persoană căreia i-ar fi spus că această sumă reprezintă cheltuieli de protocol pentru o comisie de examinare.
Din cercetări a reieşit că, în cursul lunii octombrie a.c., sub pretextul că îl înscrie la cursurile de formare în domeniul nautic din cadrul unei asociaţii, cel în cauză ar fi solicitat şi primit de la un bărbat din Constanţa 8.020 de lei şi 800 de euro.
Pentru a menţine în eroare şi a convinge victima de realitatea demersurilor sale, acesta ar fi eliberat în fals chitanţe în numele asociaţiei respective, pentru 4.068 de lei, şi i-ar fi oferit un contract de studii, semnat şi ştampilat în fals, în numele preşedintelui asociaţiei respective.
Bărbatul a fost reţinut de poliţişti pentru 24 de ore, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de înşelăciune, fals în înscrisuri sub semnătură privată şi uz de fals.
Partea vătămată şi-a recuperat prejudiciul produs de cel în cauză şi s-a împăcat cu acesta.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here