DISTRIBUIȚI
mascati4

În această dimineaţă, poliţişti ai Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti, au efectuat 20 de percheziţii domiciliare, în municipiul Bucureşti şi au pus în executare 13 mandate de aducere, într-un dosar privind săvârşirea infracţiunii de evaziune fiscală.

La data de 1 octombrie a.c., polițiștii de investigare a criminalității economice din București au efectuat 20 de percheziții domiciliare și au pus în executare 13 mandate de aducere emise pe numele unor persoane bănuite de comiterea infracțiunii de evaziune fiscală.

Acţiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române.

În fapt, persoanele sunt bănuite că, începând cu luna iulie a.c., ar fi creat un circuit comercial fictiv, înfiinţând şi coordonând mai multe societăţi comerciale cu comportament de tip “fantomă”, în scopul sustragerii de la plata obligaţiilor fiscale.

În urma cercetărilor efectuate de polițiști a reieșit faptul că, în perioada 2013 – 2015, aceştia au efectuat tranzacţii fictive cu produse şi servicii în domeniul reparaţiilor auto.

Prejudiciul cauzat bugetului de stat, prin comiterea de infracțiuni, este estimat la 2.400.000 de lei.

Persoanele au fi conduse, pentru audieri, la sediul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice – Sector 3.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here