DISTRIBUIȚI
lemne-furt

19 percheziţii domiciliare au fost desfăşurate la această oră de poliţiştii argeşeni, pe raza judeţului Argeş, la locuinţele mai multor persoane bănuite de comiterea de infracţiuni de furt, respectiv tăiere şi sustragere de material lemnos.

La data de 19 noiembrie a.c., începând cu ora 6.00, poliţişti din cadrul I.P.J. Argeş, sub îndrumarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Costeşti, au efectuat 19 percheziţii domiciliare pe raza judeţului Argeş. Acţiunea vizează probarea activităţii infracţionale a 19 persoane bănuite de săvârşirea, în formă continuată, a unor infracţiunilor de furt.
Activităţile se desfăşoară în cadrul unui dosar penal instrumentat de poliţiştii Serviciului de Ordine Publică al I.P.J. Argeş.
În fapt, din cercetări a reieşit faptul că, în cursul anului 2014, persoanele bănuite ar fi tăiat şi sustras, fără drept, arbori din fondul forestier naţional, de pe raza comunei Bârla, de pe o suprafaţă forestieră de 7 hectare.
La acţiune participă 50 de poliţişti din cadrul I.P.J. Argeş şi 20 de ingineri silvici din cadrul Direcţiei Silvice Argeş.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here